Saturday, November 28, 2009

θανατος στα γουρουνια




1. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το πλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίσει.
2. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα πράσα και τα κόβουμε σε κομμάτια περίπου 5 εκατοστά.
3. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές και το σβήνουμε με το κρασί.
4. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ντομάτα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου, προσθέτουμε τα πράσα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για μισή ώρα ακόμα (μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα και το κρέας). Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.


vive la resistance et bonne apettite, συντρόφι-μοι στη φαρμα!

2 Comments:

Blogger Ερωτευμένη Σχιζοφρενής said...

Ενδιαφέρουσα συνταγή ομολογουμένως αλλά δεν τρώγονται με τίποτα. Θα σου κάτσουν στο στομάχι σαν πέτρα.

Καλώς σε βρήκα

2:05 pm  
Blogger marquee de mud said...

καλως την και καλα τα λες.ισως αν αλλαζε η συνταγη και τα μαριναρεις για κανα δυο μερες; και μετα στα καρβουνα.

το ωραιο που ακουσα τελευταια ειναι οτι τα γουρουνια δεν μπορουν να κοιταξουν τον ουρανο, λεει. λες;

6:37 pm  

Post a Comment

<< Home