Wednesday, December 16, 2009

χαφιεδες και νοικοκυριο

τον παλιο καλο καιρο, "που υπηρχε ασπρο αληθινο", και ολοι μας, "επαναστατημενοι" και μη, ειμασταν πιο νοικυρηδες και τακτοποιημενοι, ηταν και η δουλεια του χαφιε πιο ευκολη, βρε αδερφε. μπουκαρε στο σπιτι σου και ηξερε που να κοιταξει, ο ανθρωπας ο μεροκαματιαρης, γιατι ολα ηταν σε "ταξη".

τωρα που γιναμε, αντρες, κυριως οι γυναικες, και παιδια, πιο τσαπατσουληδες και ακαταστατοι -λεξεις που δεν περιγραφουν με τιποτα το χαος που επικρατει στα πιο πολλα σπιτια και ειδικα στο δικο μου- το συστημα ανακαλυψε τους υ/η. μας εφτιαξε και ωραια φακελακια για να αυτοφακελωνομαστε. εδω τα τραγουδια, εκει οι φωτογραφιες, εκει τα κειμενα. μπαινει ο χαφιες σαν κυριος καθημενος στο γραφειακι του και ψαχνει ή παρακολουθει τις κινησεις σου στο διαδυκτιο, ναι παντα με εισαγγελικη εντολη, χεχε μη γαμησω, και ολα καλα κι ολα ανθηρά.


κι εδω ερχεται ο λογος που ανεβαζω ετουτο εδω το ποστ:

"κυριε χαφιε μηπως ξερεις που σκατα εχω βαλει κατι τραγουδακια, που γραψαμε μια παρεα ενα βραδυ με ενα ωραιο μινιδισκιο, και τα εσωσα στον φακελο muziek, και τωρα δεν τα βρισκω πουθενα ο τσαπατσουλης και εχω σβησει και το μινιδισκιο; χελπ μιστερ χαφιερμαν, χελπ. ακουσε τα, στο επιτρεπω, με την συντροφια τσιπουρου χωρις γλυκανυσο βεβαια, για να μπεις πιο ευκολα στο κλιμα της βραδιας, το οποιο ηταν οντως στραβο, οπως κι ο γυαλος αν και εμεις στραβα αρμενιζουμε απο παντα, αλλα πες μου που τα εχω καταχωνιασει"

ετσι για να δικαιολογεις και τον νεο τιτλο του υπουργειου που ανηκεις. "προστασιας του πολιτη" απ'τα τρελλα του νευρα. αντε να χαρεις τα λεφτακια που σου δινουμε καθε μηνα.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home