Saturday, May 29, 2010

ο ελάχιστος εαυτός , Θανάσης Παπακωνσταντίνου



το τσιπουρο παγωνει εδω και μερες στην καταψυξη μεχρι να γινει "σιροπι", το zoom2 περιμενει με τις μπαταριες φορτισμενες και καμια δεκαρια εφεδρικες, το ραντεβου εχει κανονιστει στον "καφενε" για τσιπουρα πριν την συναυλια, το παρκινγκ το κανονισαμε, τους γκουγκλοχαρτες της διαδρομης τους στειλαμε στα τρυφερα ποδια που δεν ξερουν ΑΚΟΜΑ απο πετρουπολη, μολις πηραμε και τα πρωτα 8 εισιτηρια. οταν λεω "τα πρωτα 8" εννοω κυριολεκτικα τα πρωτα-πρωτα 8 εισιτηρια. τα πρωτα που σφραγιστηκαν και τα πρωτα που πηρε ανθρωπος στο χερι του. βλεπε και φωτο. 0001-0002-0003-...-0008. μαλλον θα με ξανατρεχουνε και για αλλα βεβαια. και τωρα περιμενουμε την Δευτερα για τον "ελαχιστο εαυτο live" μιας και σε cd δεν εχει βγει ακομα.

α! ρε θανάισ'. αν σου 'λεγαν πριν 15 χρονια οτι θα τρεχουν ανθρωποι σαν παλαβοι να βρουν ενα χαρτακι εισοδου -ή εστω voucher- για τις εμφανισεις σου θα τους ειχες βαρεσει... και πριν 10 δηλαδή.

Labels: ,

3 Comments:

Blogger marquee de mud said...

οτι και να πω για χθες λιγα θα ειναι...

8:47 pm  
Blogger Balidor said...

Έπαιξε πολλά κομμάτια;

Βέβαια ακόμα δεν ξερω αν μ'αρέσει η Ματούλα η όχι :(

4:19 pm  
Blogger marquee de mud said...

ωπα . που εισαι εσυ ρε μαν?

επαιξε ακριβως 3μιση ωρες. πολλα κομματια. τα εχω ηχογραφησει αλλα ειμασταν τοσο λιωμα που δεν ειναι για κοινη ακροαση. εκτιθομαστε ασχήμως...

ναι με την ματουλα εχω και γω ενα θεμα. εμενα με χαλασε αρκετα. σαν να μην κανει η χροια της για καποια κομματια. αλλα μαλλον δεν τις διαλεγει πια αυτος συμφωνα με την φωνη αλλα η γυναικα του αναλογα με τα κιλα. οποτε μαλλον δεν θα δουμε συντομα φως.

θα δειξει.

8:33 pm  

Post a Comment

<< Home