Wednesday, December 20, 2006


WOODSTOCK 1985;


ακου τωρα τι μου θυμιζεις...

3η λυκειου. το 5μελες τον επαιζε και δεν ειχε καν στα σχεδια καποια εκδηλωση για να μαζεψουμε το χρημα για την 5ημερη. μετα απο πολλα μπινελικια οτι ειναι απλα κοματοσκυλα κλπκλπ καταφερα να τους αποσπασω την ατακα: "αν περνιεσαι μαγκας κανονισε κατι μονος σου". αδραξα λοιπον την ευκαιρια που εψαχνα χρονια. σε 2 βδομαδες ειχε τοιχοκολληθει η πετρουπολη ,το μισο περιστερι, τα νεα λιοσια(ιλιον) και σχεδον ολοι οι αγ.αναργυροι με την ανακοινωση οτι το Γ5 του 2ου λυκειου πετρουπολης θα κανει προβολη της ταινιας WOODSTOCK. ολα τα ειχα φτιαξει ετσι που να μην μπορουν να κανουν τιποτα οι breakdancers του 5μελους. ειδαν κι αυτοι την ανακοινωση στις κολωνες και στις στασεις.

ετρεχα μυστικα ακομα κι απο κολλητους συμαθητες μην βγει παραπερα οτι θα καναμε προβολη ταινιας -και ποιας ταινιας- και οχι ντισκο παρτυ, και αρχισουν οι γνωστες μουρμουρες και χαζοτσαμπουκαδες. μονο με ενα πολυ φιλο κολλησαμε τις αφισες. και τρεξαμε και κουβαλησαμε μονοι μας με το λεωφορειο τις κοπιες απο καπου στην ακαδημιας. τα θυμαμαι τωρα και λεω γαμω την τρελλα μου γαμω...

το μεσημερι καποιας κυριακης -πρεπει να βρω ημερομηνιες- εγινε η προβολη στο σινεμα "διανα" στο σημερινο ιλιον. μαζευτηκε και η σαρα και η μαρα και το κακο και το συναπαντημα. κοψαμε γυρω στα 400 εισιτηρια εβαλα και καμια 30ρια δικους μου τζαμπα. η περιοχη ειναι λιγο γουεστερν και ειδικα τοτε ηταν πεινασμενο γουεστερν. ειχαμε ανεβει ολοι πανω στα καθισματα λες και ειμασταν στην συναυλια. κατι πηγε να πει ο σινεματζης αλλα η καταναλωση αλκοολουχων ηταν απροσμενα μεγαλη και ειδικα για κυριακη πρωι. τι να λεγε δηλαδη; τελος παντων.

πρεπει να βρω τις αφισες απο τοτε να τις ποσταρω. ρε τι μου θυμησατε;

α! ναι! μετα κατηγορησαν οτι εφαγα λεφτα (ελλαδαρα), τα οποια δεν εφαγα τοτε αλλα στην επομενη εκδηλωση που παλι εγω ετρεξα και εγινε μια τεραστια παρταρα στο tatoo club ενα τελειως undergound μαγαζι της πετρουπολης. τοτε δεν με κατηγορησαν για τιποτα(ελλαδαρα). 3 φιλοι καναμε τζαμπα την εκδρομη μετα την πρωτη προσβολη για υπεξαίρεση χρηματων.

12 Comments:

Blogger marquee de mud said...

τελικα το WOODSTOCK το παιξαμε στις 20/1/1985

12:50 am  
Blogger sorry_girl said...

20/1/85;
Χαχαχαχααααχχχ!Τότε ήμανε 5 χρονών!
χιχι!
Τελικά τα λεφτά τα πήρες ε;
Ε δεν μπορώ να πω οτι δεν τους χρειαζότανε!

9:29 am  
Blogger marquee de mud said...

χαχαχαχα και βεβαια 5 θα 'σουνα.

ασε καθισα χθες να βρω χαρτουρα απο τοτε και επεσα πανω σε κατι αληθειες.
δεν βρηκα ομως τα προσχεδια για τις αφισες. ειχα γραψει κι ενα κειμενο "3 μερες ειρηνης και αγαπης..." και στο τελος κατι σαν "...και οταν ολοι μαζι τραγουδαγαν "let the sunshine in" δεν μιλαγαν μονο στην βροχη που επεφτε" καπως ετσι. μεγαλε καλλιτεχνη.

ναι τα πηρα τα λεφτα την δευτερη φορα και μαζι και κατι δωρα που πηγαιναμε απο μαγαζι σε μαγαζι και ζηταγαμε να σπονσοραρουν την εκδρομη και να τους κανουμε διαφημιση μεσα στο παρτυ. ξερεις τα κλασσικα. κληρωση "το σουβλατζιδικο "τα 3 αδερφια, χάιδω, η τρυφερη πλευρα της θεσσαλιας προσφερει τρια κοντοσουβλια καλοψημενα. να επιστρεψετε τις σουβλες, παρακαλω". οι κληρωσεις δεν εγιναν ποτε γιατι ειμαστε παρα μα παρα πολυ μεθυσμενοι για να τις κανουμε. κανεις δεν νοιαστηκε και μετα κουβαλαγαμε τα δωρα λιωμα στα σπιτια μας δυο τρεις νοματεοι. να με δεις λιωμα με καμια20σαρια σακουλες απο φομπιζου και απο καταστηματα εσωρουχων και με κεινο το χαμογελο του μεθυσμενου κωλοπαιδου που τους την εχει φερει αυτη την φορα, να ανεβαινω την ανηφορα, να λες "το καημενο και ειναι τοσο μικρο ακομα, κριμα"

10:29 am  
Blogger sorry_girl said...

Ρε συ εμείς δεν είχαμε τέτοια!Κάτι ελεινές χορεοσπερίδες σε κλαμπ κάναμε κι ούτε δώρα ούτε τίποτα. Άσε που τελικά δεν πήγαμε πενταήμερη γιατί είχαμε πάει τριήμερη και ένα μούγκλαβο χάθηκε από τις καταχρήσεις, τα κάναν πάνω τους οι καθηγητές και μείναμε στην Αθήνα να διαβάζουμε για Πανελλαδικές.
Τώρα βέβαια να διαβάζουμε είναι σχετικό σαν έννοια.Χχιχι!
Απορία:τα φομπιζού και τα εσώρουχα τι τα έκανες;
:pppppppppppppppppppp

10:48 am  
Blogger sorry_girl said...

Και κάτι άλλο..let the sunshine in?
Αχαχαχαχα!
All we are saying is give peace a chance κι έτσι;

10:49 am  
Blogger Unknown said...

εμάς δεν μας κάνανε τίποτα-μα καλά τόσο άχρηστοι ήμασταν;(ναι).
Αυτά περί αγάπης και ειρήνης εμένα γιατί μου ξυνίζουν γμτ?

10:56 am  
Blogger The Motorcycle boy said...

Το μισό σχόλιο το έκανα στο ποστ των Καπέλων. Το άλλο μισό εδώ:
1. Κινηματογράφος, προβολή ταινίας (τότε ήταν η Ζούγκλα του Μαυροπίνακα), ντου από την πυροσβεστική γιατί οι τεντυμπόιδες βανδάλιζαν την αίθουσα. Αυτό το άκουσα, αλλά δεν το πρόλαβα.
Πρωινή συναυλία για την εξαήμερη -είχαμε καλέσει τον Σιδηρόπουλο αλλά μας έκλασε και ήρθαν μόνο οι Απροσάρμοστοι, με σαπόρτ τους Stress. Ο κόσμος να χορεύει μπλουζιές και τα κωλόπαιδα οι πάνκηδες να κάθονται κολλητά, για να πέσει κάποιος άσχετος πάνω τους και ν΄αρχίσουν τσαμπουκάδες. Τραυματισμοί, υλικές ζημιές, μπάτσοι -βάλαμε και φράγκα από την τσέπη μας. Αυτό το πρόλαβα, δυστυχώς, και καθόμουν στην ίδια γραμμή με τους πάνκηδες για φασαρίες. Μετανοώ, χε, χε.
2. Χοροεσπερίδα (η Tomboy μου έλεγε οτι την έχει διαβάσει μόνο αυτή τη λέξη -δεν τη λένε πια) κι ένας φίλος μου βλέπει τη γκόμενά του να έρχεται με άλλον. Αρπάζει μια βέσπα και φουντάρει από τον Κρεμαστό Λαγό -λιωμένος από τα ξύδια.
3. Επιτέλους, επιτυχημένη χοροεσπερίδα -όταν είχα παραιτηθεί από το προεδρείο της τάξης -αυτό κάτι σημαίνει για τις διαχειριστικές μου ικανότητες. Ταμείας, γραμματέας, πρόεδρος μου λένε το παραμύθι "την κάνουμε κοπάνα;" "για που;" "πάμε Μιλάνο για καφέ με τα λεφτά της χοροεσπερίδας -το βράδυ θα είμαστε πίσω". Αυτοί πήγαν, εγώ δεν πήγα γιατί είχα ραντεβού μετά το σχολείο με μια μεγαλύτερη (ένα χρόνο)-με την οποία ήμουνα δαγκωμένος. Μου έφεραν την επόμενη ένα μπρελόκ για να ξεχάσω τον πόνο μου -καθότι η μεγαλύτερη μου εξήγησε πως "λόγω διαφοράς ηλικίας, μόνο σαν φίλο μπορεί να με δει".
Αυτά και άντε να χαθείς πρωινιάτικα!

11:09 am  
Anonymous Anonymous said...

Α ρε φίλε τη έχασα, γαμώ το κέρατό μου. !3 χρονών μαλάκας ήμουν και δε πήρα χαμπάρι τι γιμόταν στη γειτονιά μου. Μήπως να το ξανακάναμε?

4:59 pm  
Blogger marquee de mud said...

@σορυ ...ουτε εμεις ειχαμε τετοια γι'αυτο επρεπε να παρουμε την κατασταση στα χερια μας. οσο για τα εσωρουχα και τα φομπιζου τα φορεσαμε 5-6 αντρακλες και καναμε πιατσα στην χαλκιδικη για να πληρωσουμε μια κατεστραμενη πισινα και 6 υπαιθριες τουαλετες απο ενα ξενοδοχειο που δεν μας δεχθηκε. ή καπως ετσι θα μπορουσε να ειχε γινει τελος παντων.

@τσερυ σου ξυνιζουν γιατι μπαγιατεψανε ρε κοριτσι. απλα ξεχναμε ή μαλλον δεν γνωριζουμε οι πιο πολλοι οτι οταν τα λεγανε αυτα οι χυπιδες, η αμερικη περναγε μια παρα, παρα, παρα πολυ βιαιη περιοδο και το να μιλας για ειρηνη και αγαπη ηταν απο ξενερωτο μεχρι κουλο. αυτο ειναι μια πλευρα που κανεις δεν εχει προβαλει μεχρι τωρα αρκετα ουτε καν στην αμερικη. πρεπει να σου τυχει κανας συμετεχων στη φαση για να σε φωτισει. αν καταφερει να σου μιλησει δηλαδη με τοσο στραβωμενο ασιντ στομα.

@μοτο το μιλανο αδερφε δεν επρεπε να το χασεις. "σωπα ρε εξυπνε marquee!!!". εσας σας εκλασε ο σιδηροπουλος εμενα ο σπυροπουλος(δεν ξερω ποιος απ'τους δυο). ειχα κλεισει ιδιαιτερο κιθαρα μαζι του. εκεινη την εποχη με το WOODSTOCK πρεπει να ητανε. παω σε ενα υπογειο σε καποια καθετο της αλεξανδρας. χτυπαω κουδουνια φωτα δεν ειχε. οσο αρχισες εσυ μαθημα αρχισα και γω. τον πηρα μετα απο καμια ωρα τον ξυπνησα, τον εβρισα , αυτος πρεπει να την ξαναπεσε για υπνο παντως. εγω απλα δεν εγινα ποτε ο μεγαλος κιθαριστας που ηθελα. "ναυλον ντεφια"

@σεξ+πυρ εσενα πρεπει να ηταν διπλα στο σπιτι σου. τι να ξανακανουμε; παει κι η διανα εγινε μαρινοπουλος(;). απεκτησε επιθετο κι αυτη.

7:26 pm  
Blogger The Motorcycle boy said...

Και ψόφια κέφια δυστυχώς αδερφέ μου.

8:57 pm  
Anonymous Anonymous said...

μαζεύτηκαν οι άπλυτοι γέροντες και θυμούνται τους βρώμικους χάπακλες χίπηδες...

ουστ ρε αγάμητα*

* το γαμήσι με ταγαρόμπαζο σόρρυ αλλά δε μετράει.

6:11 pm  
Blogger marquee de mud said...

τι μαλακας;;

φασιστοειδες μουνι ειπες;

9:46 pm  

<< Home