Thursday, July 12, 2007

5 φαβοριτες

μερη που εχω περασει καλα, που μου λειπουν και θελω να ξαναπαω.

numero uno κουβα για λογους που δεν περιγραφονται. "την κουβα αν προσπαθησεις να την καταλαβεις εχασες, απλα ζησε τη"

2 αναφη ΤΟΤΕ οταν ειχα ακουσει την τρομερη ατακα απο μια γιαγιακα με χρωματιστη ρομπα που σιγουρα δεν ειχε αλλη: "μου δινουν κατι γερμανοι διακοσια εκατομμυρια για κεινη -εδειξε- την πλαγια αλλα εγω σαντορινια δεν ("'εν" ειπε) γενομαι ".ναι τοτε που μας ζητησαν συγνωμη που ακρίβυναν 15 δραχμες το σαντουιτς επειδη πλακωσε κοσμος για το παρτυ του γιατρου, και αναγκαστηκαν να αγορασουν ντοματες και πιπεριες απο τον μαναβη. τοτε που δεν εδιωχναν τον κοσμο αλλα τον ηθελαν.

III λονδινο που το αγαπησα και μ'αγαπησε απ'την πρωτη ματια.

Δ' ξανθη που ενω ανεβηκα ως φανταρος και εκπαιδευομενος (βλ σκοπανθρωπος, σκουπανθρωπος, γκασμανθρωπος) αγαπησα την πολη απ'το σταθμο και σε ενα μηνα ηρεμησα τοσο που εκοψα τα 3μιση πακετα καμελ που καπνιζα την μερα. ναι το ξερω οτι το παλαβο ειναι οτι εκοψα το τσιγαρο στο στρατο αλλα αυτο ειναι για την πενταδα παραξενων εμπειριων

πεντε μονεμβασια για κεινη τη νυχτα που οσοι ειμασταν εκει την ονομαζουμε 3μερο και για τον τροπο που φυγαμε κρυφα μεσα στα σοκακια


μωρε κατι ξεχναω αλλα τι; καποιο μερος αλλα ποιο;

μαλλον τα ειπατε ολοι τα μερη σας οποτε ας πουμε ολοι αυτα που ξεχασαμε

7 Comments:

Blogger The Motorcycle boy said...

Μονεμβασία ήταν λοιπόν το δεύτερο; Να σου πω τώρα μερικές μαλακίες:
1. Είμαι σίγουρος πως το Λονδίνο θα ήταν μέσα στα αγαπημένα μου μέρη -από πιτσιρικάς ήθελα να πάω (όπως όλοι μας), αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μείνω εκεί έστω μια μέρα. Περαστικός, αλλά δε μετράει.
2. Στα 5 μέρη 2 κοινά με φανατισμό. Τις προάλλες μια ιστορία κοινή που την γράφαμε σχεδόν παράλληλα. Μήπως είμαστε ηλίθιοι;
3. Δεν υπάρχει τρίτο, εδώ μπαίνουν τα "γενικά". Θα πάμε αύριο στους Jetz αλλά ξέρω οτι δεν ψήνεσαι. Πάντως σκέψου το για μια δεύτερη ευκαιρία, την αξίζουν τα παιδιά (παιδιά, λέμε τώρα).

8:12 pm  
Blogger Σεμέλη said...

Αξέχαστα μέρη όπου άφησα ένα κομμάτι καρδιάς και τη σιγουριά ότι θα ξαναβρεθώ εκεί: Αντίπαρος, Ανάφη, Σαμοθράκη.Νείλος, Κωνσταντινούπολη!!!

ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ;; ΓΑΥΔΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ!!

Φιλάκια :)

9:18 pm  
Blogger marquee de mud said...

@μοτο ρε φιλε με σενα εχει παιξει πολυ αυτο το σχεδιο. για τους jetz οντως δεν ψηνομαι.πολυ σκληρο για τα γουστα μου αυτο καλοκαιρι. αν θυμασαι προτιμησα μακραν ojos de brujo απο mudhoney που ηταν ΠΟΛΥαγαπημενη μπαντα για χρονια και δεν τους εχω δει ποτε live. βεβαια υπηρχε και ο αλλος ο λογος που ειχαμε συζητησει.

@σεμελη στα 3 τελευταια θελω να παω. οσο για γαυδο το ειχα στο φουρνο για φετο μεχρι που τι εγινε;

ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΛΗ(;) ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.δεν ξερω τι να κανω. να κλαψω τωρα που ειπα και βροντοφωναξα "ΤΕΡΜΑ θα ξαναρχισω να ψαχνω απο 20 αυγουστου ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ" ή να γελαω και απο χαρα και με την καταντια με τις διακοπες περυσι και φετος.

εντωμεταξυ το γελιο με την κρητη ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ειναι το εξης. περα απο το σοι,περα απο ενα απο τους δυο παλιοτερους κολλητους,περα απο σας που θα βρεθειτε ή βρισκεστε ηδη κατω, θα κατεβουν ακομα τουλαχιστον αλλα 4 ατομα που κανω πολλη παρεα. και ειμαι σιγουρος οτι αν παρω τη δουλεια -δεν εξαρταται μονο απο μενα- θα εχω καμια 10αρια προτασεις ακομα για κρητη και θα με παίρνεται ολοι τηλεφωνα για να μου λετε τι ωραιο το νερακι στη σουγια.

ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ. ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

11:35 am  
Blogger Σεμέλη said...

Καλή καλή επιτυχία-τύχη με τη δουλειά μάτια μου!
τις διακοπές θα τις ξαναβρεις!!

Φιλιά.

12:36 pm  
Anonymous Anonymous said...

Ας είναι καλή η δουλειά τουλάχιστον.
Σου είπα οτι κέρδισα στον Μελωδία κάτι εισιτήρια για Ανάφη φέτος;
Χεχεχεχ!

11:41 am  
Blogger marquee de mud said...

just don't fuck wit'my mind
my lil purple clementine

2:38 am  
Anonymous Anonymous said...

Τελικά σε διαβάζω και σκέπτομαι ότι λίγο πολύ όλοι μας την έχουμε κάνει τη βόλτα μας σε αυτό το κόσμο...μια χαρά μας βρίσκω!

4:15 pm  

Post a Comment

<< Home